Despre tehnologia din spatele infrastructurii ca serviciu


Offer4

Bun găsit!


După o perioadă de ajustări ale blogurilor și site-ului, revin cu unele comentarii despre articolele pe care le-am citit, dar la care nu am avut răgazul să reacționez.

Mai mult decât oferta de colaborare în domeniul achiziției și dezvoltării unor patente din domeniul aparatelor de zbor ultraușoare, în special al CUPV, pe această linie de comunicare vă invit să comentăm mai multe aspecte. Mă refer la aparatele de zbor alternative îmbunătățite, realizate din materiale compozite disponibile la nivel local în orice regiune a lumii.



CUPV


Pregătesc scurte comentarii cu privire la aceste aeronave individuale sau de capacitate redusă. Acestea sunt o variantă promițătoare pentru zborurile scurte și intervențiile utilitare în zonele cu acces dificil.


Aero5




Sunt impresionat și foarte atent la toate evoluțiile tehnice și avizele acordate de administrațiile de profil. Până la urmă, așa cum este și în prezent, noile flote de aerotaxi, distribuție comercială și intervenții utilitare vor avea în compunere aparate de zbor dotate cu sisteme diverse de propulsie, care să optimizeze atât transportul de călători și bunuri, cât și asigurarea siguranței traficului.


Aero1

Contribuțiile pe care le vom construi împreună iau în considerare și infrastructura care va furniza andocarea și realimentarea în siguranță a mixului de aparate de zbor ultraușoare.

Aero6

Am în vedere modalitățile în care aparatele de zbor se vor adapta la clădirile și amenajările existente și viitoare. Pe de altă parte, dintre amenajările la care mă refer fac parte și căile ferate, platformele rutiere, platformele plutitoare riverane și maritime.

Aero7

Un scop îndrăzneț este acela de a crea și angrena în serviciile de transport și infrastructură platforme aeriene. Modul în care acestea sunt exploatate a fost deja imaginat prin proiectele și demonstrațiile vehiculelor de tip balon/dirijabil. O parte dintre acestea sunt exploatabile în mod similar rețelelor de cale ferată, fiind dirijate pe trasee amenajate la nivel terestru.

Aero8


Voi discuta perspectivele de afaceri pe blogul Parteneriate. Însă pe acest blog tratez aspecte legate de detaliile tehnice și de meseriile și calificările celor care vor lucra, pe de o parte, la construcția și exploatarea aparatelor de zbor ultraușoare, iar pe de altă parte, la construcția și amenajarea infrastructurii fixe și mobile care va deservi noile flote dedicate serviciilor locale.



Comentarii

Trimiteți un comentariu

Mulțumesc pentru contribuția la acest subiect. Ulterior analizei tematice voi integra punctul de vedere exprimat într-un articol public.

Cayley Aerospace Incorporated

Cayley Aerospace Incorporated
Cayley Aerospace Incorporated

Flexsola International Development Company

Flexsola International Development Company
Flexsola International Development Company

IT Hero Technology

IT Hero Technology
IT Hero Technology

SilverPlank Logis

SilverPlank Logis
SilverPlank Logis

Persoane interesate

Financial Intelligence

The Verge - All Posts

Postări populare